Skip to main content Skip to footer

Specialist op het gebied van verlichting voor bedrijven.

Gunneman Groep

Gunneman Groep, met meer dan 65 jaar ervaring, is uw betrouwbare partner in het leveren van hoogwaardige industriële oplossingen en advies voor sectoren als industrie, marine en offshore. Onze expertise in LED-verlichting, signalering, en kabelwartels, gecombineerd met een passie voor duurzaamheid en efficiëntie, stelt ons in staat om elk project, van kleine buzzers tot complete terreinontruimingen en van voedselveiligheid tot explosieveilige omgevingen, tot een succes te maken. Met exclusieve vertegenwoordigingen van topmerken zoals AGRO, Hawke, Sirena, Klaxon, en E2S, en een rijke geschiedenis van succesvolle projecten zoals bij Pluimveeslachterij G.P. Remkes, Sonneborn Amsterdam, NAM Koekange, en projecten met Enecogen, Breagh, en Nuon/Vattenfall Magnum Eemshaven, bewijst Gunneman Groep keer op keer hun marktleiderschap en toewijding aan kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid. Laat onze specialisten u begeleiden naar de beste oplossingen voor uw specifieke behoeften, en investeer in een groenere, efficiëntere toekomst met Gunneman Groep.

Wat biedt Gunneman

Verlichting

Industriële LED-verlichting, gericht op duurzaamheid, kwaliteit en maximale ROI, ondersteund door specialistisch advies.

Signalering

Een breed scala aan industriële signaleringsoplossingen voor verbeterde veiligheid en procesoptimalisatie

Kabelwartels

Kabelwartels voor elke industriële uitdaging, geschikt voor extreme tot explosieveilige omgevingen.

Verlichting

Gunneman Group specialiseert zich in industriële LED-verlichting, aangepast aan specifieke eisen zoals extreme temperaturen, slagvastheid, en bestendigheid tegen vocht en stof. Zij bieden totaaloplossingen van lichtplanning tot installatie, gericht op energiebesparing, kwaliteit, en een maximale ROI. Hun aanbod omvat Europese LED-armaturen geschikt voor diverse industriële toepassingen, ondersteund door specialistisch advies en service voor een langdurig en efficiënt verlichtingssysteem.

Signalering

Gunneman heeft een uitgebreid assortiment aan industriële signaleringsoplossingen, variërend van kleine buzzers tot volledige terreinontruimingen, en vertegenwoordigt exclusief fabrikanten zoals Sirena, Klaxon, en E2S. Deze producten verbeteren de veiligheid, optimaliseren processen en verhogen de communicatieconsistentie op de werkvloer, geschikt voor diverse omgevingen waaronder productiehallen en bij extreme omstandigheden. Gunneman's specialisten adviseren op maat om te voldoen aan de normen voor akoestische en optische signalering.

Kabelwartels

Gunneman biedt een breed assortiment aan hoogwaardige kabelwartels van AGRO en Hawke, essentieel voor het betrouwbaar functioneren van industriële bedrijfsprocessen. AGRO kabelwartels zijn beschikbaar in diverse maten en speciaal ontworpen voor extreme omstandigheden, inclusief klantspecifieke oplossingen. Hawke kabelwartels zijn ontworpen voor de zwaarste omgevingen, voldoen aan de nieuwste normen en certificeringen, en zijn geschikt voor algemene industriële toepassingen, gebieden met hoge veiligheidseisen, en explosieveilige omgevingen. Gunneman levert tevens Hawke controlstations en connectoren.

Contactgegevens

Website: www.gunneman-imo.nl
Telefoon: 038-4432400
Email: [email protected]  

Adresgegevens
Gunneman
2e Industrieweg 4
8051 CM Hattem

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om ons websiteverkeer te analyseren.

Lees meer in de privacyverklaring