Skip to main content Skip to footer

Dauwpuntkoeling: de revolutionaire energiezuinige koeloplossing

Dutch Climate Systems

Dutch Climate Systems is een Nederlands technologiebedrijf gespecialiseerd in revolutionaire airconditioningstechnologie, met de missie "Cooling the Planet". Het team, gedreven door passie voor oplossingen en samenwerking, ontwikkelt technologische oplossingen voor een beter milieu. Opgericht door directeur Ton Letwory, heeft het bedrijf na 15 jaar investeren een wereldwijd toepasbare klimaatoplossing gecreëerd​

Wat biedt Dutch Climate Systems

Dutch Climate Systems - ICECUBE koelingsysteem

ICECUBE

De ICECUBE is een zeer geavanceerde klimaatunit voor koeling en ventilatie. Koeling vindt plaats in een hightech kunststof tegenstroom wisselaar, speciaal ontworpen voor hoog efficiënte dauwpuntkoeling.

Dry to Cool Multisplit

De "Dry to Cool Multisplit" oplossing, bestaande uit meerdere ICECUBE klimaatunits, biedt een geavanceerd klimaatsysteem voor utiliteitsgebouwen.

ICECUBE

De ICECUBE van Dutch Climate Systems is een innovatieve, decentrale klimaatunit ontworpen voor duurzame koeling en ventilatie. Deze unit is bijzonder vanwege de efficiënte dauwpuntkoeling met een hightech kunststof tegenstroom wisselaar, die ook gebruikt wordt voor warmteterugwinning. De ICECUBE is modulair, gemaakt van gerecycled plastic, en wordt aangedreven door geavanceerde, energiezuinige ventilatoren. Geschikt voor individuele ruimtes, is er voor elke gebouwtype een passend model beschikbaar, van zelfstandige units tot de ICECUBE Multisplit voor grotere gebouwen.

Voor meer informatie over de ICECUBE en de technische specificaties

Dry to Cool Multisplit

De "Dry to Cool Multisplit" van Dutch Climate Systems is een geavanceerd klimaatsysteem dat zich onderscheidt door het unieke gebruik van dauwpuntkoeling en energiezuinige droogtechnieken. Het systeem, ideaal voor utiliteitsgebouwen, combineert een centrale luchtbehandelingskast met meerdere ICECUBE klimaatunits voor efficiënte en milieuvriendelijke koeling. Dit systeem is bijzonder geschikt voor het upgraden van gebouwen met bestaande luchtbehandelingskasten, waardoor het een flexibele en duurzame oplossing is voor moderne koelbehoeften.

Voor meer informatie over het "Dry to Cool Multisplit" systeem

Contactgegevens

Website: dcs.cool
Telefoon: 085-0655249
Email: [email protected]

Adresgegevens
Dutch Climate Systems
Rollecate 71B
7711 GG Nieuwleusen

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om ons websiteverkeer te analyseren.

Lees meer in de privacyverklaring