Skip to main content Skip to footer

Slimme adapter combineert rookgasafvoer en dakdoorvoer voor hybride warmtepomp

Cox Geelen Rookgasafvoerfabrikant introduceert een belangrijke innovatie in de installatiebranche met hun nieuw ontwikkelde slimme adapter. Deze uitvinding, die de rookgasafvoer combineert met de dakdoorvoer voor kabels en leidingen van hybride warmtepompen, kan een aanzienlijke verbetering in de installatie-efficiëntie betekenen.

De nieuwe adapter

De nieuwe adapter van Cox Geelen, ontworpen voor gebruik met de 60/100 dakdoorvoer, optimaliseert de installatie van hybride warmtepompen. Met een afmeting van 138 mm biedt de adapter ruimte voor kabels en koudemiddelleidingen, naast de conventionele rookgasafvoer

Snelle installatie, minder dakdoorvoer

De slimme adapter van Cox Geelen biedt significante voordelen en diverse toepassingen voor zowel warmtepompen als zonnepaneelsystemen. Deze innovatie vermindert de noodzaak voor meerdere gaten in het dak, wat zorgt voor een snellere installatie, minder kans op lekkages en een veiligere dakdoorvoer. Daarnaast maakt de adapter de installatie van zonnepaneelkabels efficiënter en esthetisch aantrekkelijker, door deze via dezelfde dakdoorvoer als de rookgasafvoer te leiden. Dit benadrukt de veelzijdigheid van de adapter, die aansluit bij de integratie van duurzame technologieën in moderne woningen.

Meer weten over deze slimme dakdoorvoer? Kijk op de website van Cox Geelen.

Maarten Mensink

Over de auteur

Maarten Mensink

Maarten Mensink, Technologie enthousiast

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om ons websiteverkeer te analyseren.

Lees meer in de privacyverklaring