Skip to main content Skip to footer

Is hier sprake van een iets te enthousiaste marktintroductie?

Itho Daalderop zet levering Vincent Warmtepomp tijdelijk stil

Itho Daalderop heeft besloten de levering van de Vincent warmtepomp tijdelijk te staken vanwege kwaliteits- en klanttevredenheidsproblemen, voornamelijk gerelateerd aan software- en inverterkwesties. Een vervelende maar juiste beslissing. Dit benadrukt hun toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid.

Test- en kwaliteitsborgingsproces

Hoewel er natuurlijk onvoorziene problemen kunnen voordoen bij de ontwikkeling van een product roept het ook vragen op over het initiële test- en kwaliteitsborgingsproces. Was de Vincent warmtepomp wel voldoende getest voordat deze op de markt werd gebracht? Deze situatie onderstreept het belang van grondige producttesten voorafgaand aan de lancering.

Oplossing voor acute koudeklachten

Itho Daalderop biedt voor acute koudeklachten op haar website een oplossing en adviseert zakelijk relaties contact op te nemen met hun account manager. Consumenten wordt geadviseerd om contact op te nemen met hun installateur.

Een compacte lucht/water warmtepomp

Itho Daalderop Vincent V45-Combi

Vincent is een innovatieve lucht/water warmtepomp van Itho Daalderop, geschikt voor zowel bestaande als nieuwe woningen. Het systeem, dat volledig binnenshuis wordt geïnstalleerd, biedt twee varianten: de V45 Combi voor verwarming, koeling en warm tapwater, en de V45 Hybride speciaal voor verwarming. Deze warmtepomp haalt zijn energie uit de buitenlucht, eventueel versterkt door ventilatieretourlucht, via een optionele dakdoorvoer, om zo het rendement te verhogen. Vincent staat voor duurzaamheid en efficiëntie in huis.

Lees de aankondiging van Itho Daalderop hier.

Maarten Mensink

Over de auteur

Maarten Mensink

Maarten Mensink, Technologie enthousiast

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om ons websiteverkeer te analyseren.

Lees meer in de privacyverklaring